Kategorier
Naturen är universums underverk

Naturens lagar!

Naturen är universums apotek. Naturen är själens läkande rum. Naturen är kärlek.
Människan misshandlar naturen men naturen fortsätter att ge människan allt människan behöver.
Vi skövlar skogar, vi sprider gift i naturen, och orsakar oss människorna elände därigenom.
Naturen ger oss mat och värme, syre och läkande energier från växterna.
Naturen tar över om människan dör ut. Kan vi lära oss något utav detta?
Människan tror sig vara universums överlägsnaste energivarelse men naturen vet att så, inte är fallet.
Genom att ge naturen den kärlek som universum har gett oss människor så kan vi få så mycket mer.
De äldsta och friskaste människorna är de som lever med naturen. Vi vet att då vi mår dåligt eller då vi är sjuka så stärker det oss människor att vara ute i naturen. Vi är djur med en utvecklad hjärna och en vilja, men vad vi glömmer bort är att allt är energi. Allt är positiv eller negativ energi. För att vi skall veta vad som är varmt så måste vi veta vad som är kallt. Allt har en plus eller negativ minus energi. Kärlek eller hat är något som vi slåss med varje dag, väljer du kärlek och positivitet så skapar du ditt inre välbefinnande. Samma med naturen och de vilda djuren, väljer du att vara elak mot dessa energier så straffar det dig och de dina. Det bildas stormar och andra väderfenomen som vi ogillar, syret minskar vattenmassorna väller över och solen torkar ut jorden så den inte går att odla på. Då tänker du att ja men de stackarna i Afrika som aldrig får regn, det är ju inte mitt fel. Kloka tankar, bara det att de människorna som föds i de länder där elände finns de har valt det från början för att de skall lära sig något av det. De kanske tyckte illa om de människorna i deras forna liv och vad händer i nästa liv, jo de föds där för att känna hur de människorna känner sig i de länderna, och situationerna. Väljer du att ge kärlek så får du kärlek tillbaka från naturen. Väljer du att sluta kritisera andra för deras fel eller brister, så får du ett bra nästa liv. Allt du ger kommer åter till dig, om inte i detta livet så i nästa.
Kärlek är svaret.



Naturen

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *