Kategorier
Naturen är universums underverk

Våra hjälpare och Clear Balance

Har du likväl som jag små hjälpredor i din närhet!
Jag har mina trädgårdshjälpare. Häromdagen när jag gick in i mitt växthus så hör jag dem säga, det är så otroligt stökigt här inne.
Jag svarade att ja, jag har inte fått tid att städa undan sedan jag stängde min plantskola och jag har inte haft det behovet av att städa undan och kasta det som ej skall vara där. Men jag kan ju ta hem en container så kan jag börja kasta.
Så torsdag innan midsommar kom en container, den största som fanns att få tag på, 35m3 en jättestor container tänkte jag.
Söndag hade jag och min man röjt ut allt som jag ansåg att jag ej kommer att ha användning för och vi hade nog behövt lite mer volym för det finns mer att kasta.
Är det inte konstigt, man drar på saker och ting och så plötsligt när man har fattat ett beslut så går det bara av farten.
Mina trädgårdshjälpare är lite mer nöjda nu men jag har lovat dem att jag skall fixa till det lite bättre i växthuset.
Växthuset är ju dock 300m2 så det tar sin lilla tid att städa och göra det i ordning.

Vi hade ju midsommar och här hos oss åskade det varje dag.
Torsdag-söndag åska och regn.
Vid meditation kan det verkligen hända mycket spännande då det åskar. Tänk denna energi som är omkring oss. Våra guider, vägvisare och andra andliga varelser har så mycket lättare att komma till oss då åskan är i farten.
Jag kan knappast beskriva det men skall försöka.

växthus
byte av växthus duk med inblick i växthuset

Jag hade en kund på lördagen som fick en energi behandling av mig.
Clear Balance www.clearbalance.se
Kunden och jag satt i ett rum på nedervåningen. På övervåningen satt min man och gav en Clear Balance behandling till en annan kund.
När jag påbörjat behandlingen, ca 5 minuter efter, skedde en våldsam energi utveckling i rummet, värsta kärnkraftverket, kändes det som. Skåpen i rummet knakade och väggarna brakade.
Det var en sådan fantastisk nedgång av förfäder och andliga vänner till min kund som kom igenom.
Änglar stod i rummet och det var bara ljus.
Kunden kände också av detta energifält vilket hen aldrig gjort tidigare.

Efter behandlingarna pratade jag och min man om det som skedde och han sa att han och hans kund hörde hur det brakade i väggarna och då förstod min man att det var jag som hade fått till mig något där nere utöver det vanliga. HÄFTIGT

När det åskar nästa gång så kan du meditera och känna av den energi som bildas. Har förtroende för de på andra sidan och dina guider och vägvisare.

Lite om denna energi behandling som jag och min man jobbar med.
Clear Balance är en energibehandling där energier av låg frekvens neutraliseras så du som klient får möjlighet till självläkning och insikter som berikar din personliga utveckling. 
Under behandlingen kanaliserar terapeuten klientens trauman, cellminnen och blods minnen vilket gör att klienten blir ren i sitt system och kan gå in i en helt ny fas i livet.

Jag och min man har sett stora framsteg hos klienter som varit helt nere i skorna. Klienter som haft ont i kroppsdelar eller bara vill bli gladare och mer positiva.
En klient bröt ryggen på 2 ställen och efter 3 veckor kan klienten gå igen. Detta är inget påhitt!
Vi gör även behandlingar på distans eller hemma hos kunden om kunden önskar det.
När vi gör en behandling får vi även kontakt med nära och kära från andra sidan som vill komma i kontakt med klienten.

Tycker du att detta med Clear Balance låter som något för dig så kan du kontakta mig på, info@tuijasvaxter.com

Nu skall jag ta tag i städning inne i växthuset.
Hörs nästa vecka! /Tuija

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *