Kategorier
Naturen är universums underverk

Universums underverk

Jag får till mig en massa budskap hela tiden och i förrgår natt satt jag och skrev på ett föredrag som universum vill att jag skall göra.
Jag har ju alltid haft det lätt med att nå ut med information då jag är ute och föreläser eller håller utbildningar.
Jag började redan som barn i småskolan med att stå framme vid svarta tavlan och höll föredrag men, på mitt sätt.
Teater apa som jag var så gillade mina kompisar det jag pratade om för plötsligt så kunde jag få för mig att göra något roligt och då de skrattade så gick ju informationen fram på ett helt underbart sätt, jag skapade, glädje.
När man håller ett föredrag eller undervisar så skall det vara informativt men också roligt.
Jag gillar att lyssna på andra som undervisar och samtidigt är roliga.
Informationen fastnar helt klart då.

ett utdrag från boken plantskolor värda en omväg som jag hamnade i Universum vill väl att jag skulle vara med i denna bok. Det har ju blivit en hel del böcker med åren där man hamnat.



När jag startade min plantskola fick jag hjälp av universum med det mesta och när jag fick förfrågan om att lära ut allt om växter så var det universums sätt att visa mig att det här är du bra på.
Jag har undervisat om allt inom växter, hur vi skall sköta om våra växter, marken och jordens beskaffenhet, ekologisk odling, Odla i grus mm. All denna information som jag har föreläst eller utbildat människor i har jag haft inom mig och det är helt klart universums förtjänst. Plötsligt visste jag allt om växter, jag kunde identifiera en växt jag aldrig varit i kontakt med och varje gång blev jag såå lycklig att jag hade denna fantastiska guide med mig. Jag vet fortfarande inte vad hen heter men så oerhört tacksam är jag för denna guide som har varit med mig i min utveckling. Nu har jag en annan guide som sänder mig vad jag behöver gå in i och det är att upplysa människor om det andliga.

Så häromnatten då jag blev väckt så ville min guide att jag skulle sätta ihop ett föredrag om Meditera VS Droger. Detta är en ära och jag är så tacksam för att jag får göra detta. Inriktning skolans värld.
Jag vet att våra ungdomar behöver ett oerhört starkt stöd i dagens samhälle. Våra ungdomar har det inte lätt, de är ju här för att rädda världen och då de är så oerhört känsliga för allt det negativa så behövs det ett nytt sätt att nå dem på.

Unga människor som kommer från kärlek och föds in i denna kalla och hårda värld behöver kärlek och många vuxna har inte förstått att kärlek är det viktigaste av allt.

Det här är så spännande och jag vet att det krävs en del jobb med att nå skolans värld men min guide vet ju bäst vad som behöver göras. Jag blir ju vägledd så det är bara att tacka och ta emot. Det handlar ju om min livsväg, undervisa och sända ut ljus till världen.
Så nu är det dags att möta dagen, omfamna hösten med denna höga luft och en förhoppning om sol.
//Tuija

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *