Kategorier
Naturen är universums underverk

Clear Balance

Tiden flyter iväg så otroligt snabbt och tiden som inte finns, ja jag vet vad jag skriver. Tiden finns ju egentligen inte. Människan hittade på det här med tid då det var lättare att styra oss och våra förfäder.
Förr gick vi upp med solen och ner med solens hjälp.
Nu har vi en klocka som väcker oss när det fortfarande är mörkt ute vilket säkert känns i dessa tider då många av oss är trötta.

Hösten då städas allt undan, även i ‘plantskolan’

Vintern är på ingång och mörkret ute kommer snabbare så för att hinna göra allt det jag vill innan solen går ner, är det inte alltid så lätt.

Just nu har jag och kanske även du också en hel det bestyr ute i trädgården/balkongen, jag har ju även andras trädgårdar och jag försöker att hinna göra allt som behövs innan trädgårdarna går i ide.
Samtidigt är det så otroligt skönt med de mörka kvällarna, att tända ljus inne och njuta av en sprakande eld i vedspisen efter en hektisk dag, då njuter jag.

Tror de flesta njuter när man kan tända lite ljus på kvällen och svepa in sig i en filt och bara titta in i ljuslågan och koppla av.

Njut av alla höstens färger

Nu då kvällarna blir längre och jag kan ge mina kunder en annorlunda upplevelse vid behandlingen så känns det riktigt roligt.
Under en Clear Balance behandling, då det inte är så ljust i rummet så känner mina kunder energierna ännu bättre.
Konstigt att vi blir mer påverkade av energier då det är skumt/mörkt eller! Vi vet ju att det oftast är lättare att slappna av i ett mörkt rum jämfört med om det är ljust i rummet.
Släppa tankarna är också lättare i mörker vilket förklarar att energierna tas emot lättare på kvällen. Samt när det är kväll och vi varit i gång hela dagen så slappnar vi lättare av.

Lite igen om Clear Balance behandlingen.
Vid en behandling sker det motsatta om man jämför med vanlig traditionell Healing. Terapeuten drar ut det negativa ut ur klientens kropp och tar in det negativa in i sin egen kropp. Det onda som klienten har går som sagt in i terapeutens kropp och terapeuten skickar iväg det negativa ut i universum. Det onda kan vara trauman, minnen eller annat elände som klienten bär med sig.
En behandling tar en timme och under tiden kan terapeuten och klienten prata med varandra om behandlingen sker på plats. Jag berättar för klienten allt jag får till mig och klienten kan uppleva energierna på plats.
När jag ger, distans behandling så skriver jag ner allt som kommer till mig och sänder iväg eller ringer klienten efteråt (beroendes på vad jag och klienten kommit överens om)och talar om vad jag fått till mig.
Minst 4 behandlingar krävs för att få ut allt det som klienten bär inom sig. Ibland krävs fler behandlingar men det känner klienten själv om det behövs.
All negativ energi som lämnar klientens kropp bildar tomrum i klientens inre och då skall klienten ersätta det negativa med positiv energi och det är inte alltid så lätt men jag hjälper klienten med detta också.
Låter det intressant så kan du mejla mig på, info@tuijasvaxter.com

Universum pratar med oss hela tiden bara vi lyssnar.
Ha det gott
/Tuija

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen ger.
Jag jobbar även med energibehandlingar, se www.clearbalance.se om intresse finns. Jag ger det på distans eller hos klienten om så önskas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *