Kategorier
Naturen är universums underverk

Avnjut en stund av tystnaden

Dagen började med ett besök i mataffären. Mycket människor med MYCKET energi i butiken. Stressade inför julens alla bestyr.
Jag gick igenom butiken lugnt och sände ut kärlek och healing till var och en jag mötte. Le och du får någon att bli harmonisk. När jag passerat kassan och började gå mot bilen hörde jag en röst, oj det där räcker nog över hela julen sa personen. Där stod en gammal arbetskamrat och hade en liten påse i sin vagn, jag hade hela vagnen överfull. Vi är många som skall ha mat i jul sa jag och det skall räcka hela julen.
Jag handlar inte så ofta men när jag handlar så skall det räcka länge.
Personen och jag stod och pratade en stund, denna fantastiska person har i 50 år delat med sig av en fantastisk kärlek och ett lugn till alla som P möter.
P har varit med om mycket jobbigt men lärt sig att leva med det som varit. Så mycket kärlek i den kroppen.
Kommer så väl ihåg när jag träffade P första gången och jag sa då P sa att pensionen närmar sig.
Skall du gå i förtid – Nej sa P jag fyller 65 i mars Jag var mållös, inte trodde jag att P var 65 år. Ung snygg och sicken utstrålning. Som när jag träffade P första gången sa jag till P. Tack sa P det säger många.
När jag kom hem och packat upp varorna gick jag ut.
Skogen väntar på mig kände jag. Jag gick en lång runda i skogen.
Detta fantastiska landskap med mossan på stenarna i barrskogen. Lugnet man känner när man är i denna miljö kan man inte beskriva.
Kände mina andliga kompisar runt mig hela tiden. Kunde förnimma djuren i skogen som säkert hade sett mig då jag promenerade in. Den fantastiska känslan som skog och mark gör med mig och säkert fler är en andlig upplevelse som bara växer och växer.
Redan som barn kunde jag gå ut i skogen och bara strosa omkring. Jag älskade att vistas i skogen redan då.
När jag fick barn så hade jag en ursäkt att gå ut i skogen, plocka blåbär och lingon sa jag till barnens far. Det var min tid av återhämtning. Känna lugnet från vardagens alla bestyr fick mig att orka med i hemmet. Det har alltid varit så att naturen har kallat på mig. Trädgård och skogsmiljö skapar ett underbart lugn för oss människor. Tänk om alla skogarna försvinner- Nej tänk inte så hörde jag precis. Skogen skall finnas för all evighet så att vi människor och djur skall kunna få den mäktiga känslan när vi besöker en fin trädgård eller om vi är ute i naturen.
Snart julledigt förmodar jag att de flesta har. Passa på då att ta en promenad i naturen, gärna inne i en granskog med mossa på stenarna. Njut!
Julen skall vara en tid av kärlek och lugn.
Sänd ut kärlek och ljus till mänskligheten, det behövs fler av oss som gör detta.

Ha nu en fantastisk helg!

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *