Kategorier
Naturen är universums underverk

TRO på det du gör

Jag har alltid undrat varför vi människor inte har förstått hur viktigt det är att vi tror på det vi vill skapa, det vi vill nå.
När vi skapar något som vi verkligen gillar så tror vi ju också på det vi gör. Så att tro är något väldigt stort och en affirmation som får oss att komma vidare oavsett om det är så att vi har fastnat i något negativt förhållande eller om vi har mist någon kär vän eller om vi inte vet hur vi skall gå framåt.
Tror du på något tillräckligt mycket så skapar du i ditt inre det du verkligen tror på.
Tror du på att du inte kan göra något som du skulle vilja göra så kommer din tro att manifesteras och det du skulle vilja göra blir inte av.
Tro på det du vill göra om det så verkar omöjligt.
Du vet *Tro kan flytta på berg* – Det ligger så mycket i detta!

Så fort du tänker att det inte går så sänder du denna tanke till ditt undermedvetna och ja, då går det inte.
När du däremot säger och verkligen känner från tårna och upp till huvudet att jag Tror på att det kommer att gå och att vara helt övertygad om att det går så kan du bokstavligen flytta på berg.

Jag tror att om människorna börjar att inse att varje tanke de sänder, varje känsla de känner samt varje ord och mening de talar skapar vår värld.
Universum vill att vi skall vara självständiga Universum säger inte åt oss hur och vad vi skall tänka, känna eller tala om.
Vi är självständiga men när vi också vet detta och kan ta in det i vårt medvetna jag så kan vi skapa med något helt annat än det vi gör idag.

Solgula magnolior eller röda rosor, vad väljer du just nu!
Jag väljer för det mesta blå blommor samt allt med vackra gröna blad.
Vad säger detta om mig!
Jag är ju en helare och då jag vill att alla skall må bra så ser jag och väljer de blå blommorna. Den blåa färgen är ju healande, i min värld.
Den gröna färgen indikerar på kärlekens färg i min värld.
Hjärtchakrat är ju grönt. Jag TROR att kärlek läker allt!
Att heala handlar inte om att bota, det handlar om att läka t ex inre sår och obalanser.
Det handlar om att ändra på vad du tänker på.
Vad äter du! Ohälsosam eller hälsosam mat!
Sover du gott varje natt, får du vila och ro!

Ja, det är ju så mycket man kan tro på och om du tror på att en jordgubbe eller fler kan få dig att må bättre så kommer det att ske för du tror ju på det.

Ha en fin vecka i naturens renande energier!

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *