Kategorier
Naturen är universums underverk

Överlägsen!

Människan är komplicerad! Ja, vi har ju en hjärna som tänker! Vi tror att vi är överlägsna varelser här på Jorden!
Men så vi bedrar oss själva!
Vi är inte överlägsna! Vi är bara här på jorden en kort stund och då universum är oändlig så kan vi omöjligt vara de mest intelligenta varelser som existerar!
Ta alla djuren som fortfarande har sina instinkter kvar och som vet när t ex vädret ändras. Vi människor skapar tekniska prylar som avläser molnens bana och vi har ju insett att det fallerar så många gånger när vi skall spå väder.
Gå ut i naturen, lyssna på fåglarna eller andra insekter, som flyger.
Observera djuren, när det skall komma ett regn.
Djuren vet många timmar före när vädret ändras. Fåglarna flyger inte så högt på himlen när de vet att det skall börja regna.
Insekterna slutar att surra och bina flyger in i kupan för att de inte skall bli träffade av en regndroppe.
Elefanterna vet många dagar innan det skall komma ett oväder eller en jordbävning.
Så att vi människor beter oss som att vi vet mer och kan mer är ju ett hån mot universums lagar. Egot är ej medveten om okunnigheten, som människan besitter.

Förra helgen rensade jag bort en massa taggtrådar som människor långt före mig stängslat med runt hagar där djuren har betat.
Dessa taggtrådar tyder på okunskap. När jag skulle samla ihop taggtråden och jag skar mig på underarmen så fick jag en sådan sorgsen känsla i min kropp och utbrister HUR TÄNKTE DE FÖRR! Alla dessa oerhört plågsamma skador som vi människor ger till djuren på grund av EGOT och dess okunnighet. Ett djur som fastnar i en taggtråd får skador som är smärtsamma och vi människor bara fortsätter att plåga våra djur med att stängsla beteshagar med detta i min sanning våldsamma metoder. Okunniga människor finns det gott om här på jorden. Tänk om alla människor visste vad de själva måste utstå i deras nästa liv när de kommer till jorden.
Allt vi ger får vi tillbaka!
Lära ut till barnen redan när de är små att de skall vara aktsamma om djuren och naturen vore något som borde införas i skolans läroplan.
Samt när vi är hjälpsamma, trevliga, snälla, omtänksamma, glada, kärleksfulla, gudomliga i vårt sätt mot alla så får vi så mycket mer tillbaka.
Glädjen att få hjälpa istället för att stjälpa ger så mycket mer.

Många människor på jorden beter sig illa och många utav dem tror att de kan kontrollera andra genom att plåga och skada.
Dessa människor borde verkligen tänka på lagen om Attraktion,
ALLT DU GER FÅR DU TILLBAKA.
Om inte imorgon så i ditt nästa liv.

Naturen är överlägsen oss människor.
Tänk bara, om vi människor dör ut på jorden så tar växterna över.
Och jorden mår bra igen.

Vägledning av skogen

Skogsträdgården är ett sätt att jobba på om man vill värna om miljön på jorden.
Tänk natur och bruka jordarna som skogen gör.
Varje löv som dansar ner på hösten bildar ny humus, organiskt material i olika nedbrytningsstadier. När du odlar t ex potatis i din trädgård så kan du göra som naturen. Lägg potatisen på jorden och därefter täcker du med löv, gräsklipp eller annat organiskt material. Ca 30cm tjockt, täcke. Under täcket bildas knölarna och när du skall skörda potatisen så lyfter du på täcket och bara tar fram dem.
Växelbruk är ju att föredra när vi odlar ätbart.
Så nästkommande år kan du odla sallad och lök på ytan och då behåller du lövtäcket som du har och planterar in de växter du vill odla och gör likadant, på med gräsklipp, löv och annat organiskt material, dock ej 30cm till sallad och lök. det räcker med 10cm.
Så fortsätter du hela tiden, år efter år.
Du får gratis jord och tillför viktiga mineraler samt näring till dina växter och sjukdomar minskar.
Samma sak kan du använda i din trädgård.
Låt löven stanna kvar i rabatterna och tillför mer organiskt material under växtsäsongen så får du en bättre jord och behöver inte vara rädd för att det kommer en torr period. Täcket gör så att fukten bevaras i jorden. Våra nyttodjur har arbete och gödsel behövs ej.
Be samtidigt att de fåglar du har i trädgården jobbar åt dig med att ta sniglar och annat som du kanske inte vill ha i din trädgård.
Prata även med gårdsfolket att de hjälper dig med dina sysslor.
Lyssna på dina guider/vägledare om du är osäker på hur du skall göra.
Ha nu en fin dag!
//Tuija

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *