Kategorier
Naturen är universums underverk

Identifiera!

Att förstå hur vi tänker och hur allt vi tar in i vårt sinne är ett mysterium för de flesta.
Vet du t ex att vi tänker och tänker ca 60 000 tankar varje dag och för det mesta så tänker vi nästan samma tankar varje dag.
Mänskliga tankar, känslor och beteenden har sina rötter i hjärnan och information från den inre och yttre miljön omvandlar informationen till en upplevelse av oss själva, världen omkring oss och våra relationer med den.
Varje tanke som vi tänker skapar en känsla.
Känslor som vi sedan bearbetar om och om igen inom oss.
Glädjefyllda, kärleksfulla känslor är de bästa men även de vi säger är neutrala.
Känslor av, obehaglig, kritik, besvikelse och andra negativa känslor talar om för oss att vi har något inom oss som vi behöver jobba med.
Hur jobbar men då med dessa känslor!
Genom att identifiera känslan och acceptera att den finns där så har vi kommit en bit på väg.
Var positiv, allt ordnar sig.
Att ignorera känslan skapar bara en fortsatt kommande, negativ känsla.
Så när du har accepterat att känslan är där så skall du börja att tänka på varför känner jag så här!
Har du svaret!
Om inte,
Sök inom dig själv efter en händelse i din barndom då du skapade denna känsla inom dig.
Oftast kommer vi fram till att det vi skapat bara är en falsk föreställning som vi skapat för att skydda oss själva från att må sämre.
T ex om jag känner mig besviken så kan jag söka djupare inom mina känslor och kommer fram till att jag får en känsla av att jag inte är bra nog och denna känsla får mig att gå vidare till att jag inte är älskad.
Allt handlar om KÄRLEK.
Kärleken som ett barn skall få känna från de vuxna runt om kring dem saknas då vi i vuxenlivet får känslor av ångest, besvikelse och andra negativa känslor.
Som barn har vi oftast byggt upp ett försvar för att vi inte skall känna att vi ej är älskade.
Som barn så förstår vi inte hur vi skall bearbeta det som sker.
T ex ett barn som inte får höra att den är älskad kan skapa ett beteende och detta beteende kan vara vad som helst som gör att barnet får uppmärksamhet.
När barnet får uppmärksamhet så känner den att nu ser de mig.
Barnet får kanske stryk och då känner barnet att någon tar på dem.
Barnet skapar en falsk föreställning inom sig.
De falska föreställningarna finns kvar inom individen hela livet om inte individen börjar att jobba med dessa falska föreställningar och för att du skall förstå så visar dessa falska föreställningar sig för dig så fort du har en negativ känsla inom dig.
Jobba med dina tankar och känslor.
Identifiera vad är det jag känner, varför känner jag som jag gör och vad får denna känsla mig att verkligen känna mig som!
Sök sedan i dina minnen i barndomen, sök efter ett minne då du skapade en falsk föreställning inom dig och förstå, älska och acceptera att du känner som du gör.
Prata med ditt lilla barn och förklara vad var det som verkligen hände när du skapade denna falska föreställning.
ÄLSKA känslan du har inom dig.
Det kan ta ett tag att finna orsaken till dina känslor men ge inte upp och om det känns jobbigt, så finns jag här för dig.
https://upplevelse.net/

ÄLSKA DINA NEGATIVA KÄNSLOR!

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *