Kategorier
Naturen är universums underverk

Omfamna känslan

Känslor är inte av ondo, älska dina känslor, omfamna dem och se dem som dina vänner, de är inte, dina fiender.
När du får en känsla av t.ex. rädsla, oro, frustration eller någon annan negativ känsla så är det bara ett alarm som går igång inom dig.
Ditt undermedvetna sinne sänder dig ett meddelande om att Hallå!
Det är dags att börja jobba. 
Observera känslan, andas och känn känslan.
Erkänn känslan som din egen till 100%
Omfamna känslan, älska känslan, acceptera och förstå att det är du och ingen annan som äger denna känsla. Förstå varför den finns där, det finns en giltig orsak till att du har känslan.

Känslan rädsla.
Rädslan är en vägvisare, rädslan är inte en bra förare.

När du känner rädsla för att göra något då försöker rädslan bara att visa dig att du har något minne inom dig där, du har skapat en känsla av rädsla för att skydda dig själv.
Det undermedvetna sinnet skickar upp denna känsla så att du nu skall kunna jobba med det minnet som skapade känslan.
Minnet finns i ditt undermedvetna sinne och troligtvis så har du stängt en massa dörrar inom dig för att du inte skall komma ihåg detta minne men det undermedvetna vill att du tar tag i minnet och förklarar vad som verkligen skedde.
När du var liten så hände det något i ditt liv, kanske mamma skrek åt dig för att du gjorde något som hon inte klarade av just då, kanske var hon trött och inte orkade vara vänlig och kärleksfull just då. Du som barn förstod inte vad det var som skedde men du blev rädd och skapade denna känsla inom dig för att skydda dig ifrån mammas skrikande och du stoppade in detta minne in i ditt undermedvetna sinne så att du skulle komma ihåg att när någon skriker i framtiden då skall du känna rädsla för att kunna fly från situationen.
Barnet inom dig fick aldrig en förklaring till varför mamma skrek åt dig.
Alla de minnen som du bär med dig i ditt undermedvetna sinne är kopplade till känslor.
En del minnen är kopplade till negativa känslor men även till positiva känslor.
Så när vi får problem i det vuxna livet så är problemet själva lösningen.
Om du går emot rädslan och tvingar dig att göra något som du är rädd för, (t.ex. prata inför publik) utan att först ha förstått varför du känner rädsla då kommer det du gör att inte bli så bra.
Rädslan blockerar dig och talar om för dig att Nej, gör inte detta.
Men om du jobbar med känslan och förstår varför den finns där då kommer du att kunna göra det du var rädd för och resultatet blir enastående.
Om jag äter för mycket så kan det ha att göra med att jag skyddar mig från att känna att jag ej är älskad. Och när jag vill skydda mig från denna känsla ja, då äter jag bara ännu mer.
Så börja att älska och acceptera dina beteenden, hata inte dem. Förstå och förklara vad som verkligen skedde då du skapade dina beteenden och känslor.
När vi förklarar för vårt inre barn, på ett kärleksfullt sätt varför vi kände oss ej älskade eller att vi inte dög, då får barnet en förståelse och kan gå vidare.

Identifiera–Erkänn–Acceptera–Lär dig Programmera om
Plocka fram en händelse som skapade en känsla som du tycker är jobbig.
Känn känslan, verkligen känn den inom dig.
Erkänna dina känslor till 100% erkänn att du äger denna känslan och att du själv är ansvarig för dina känslor.
Acceptera att de finns där, det finns en giltig orsak till varför de finns. Älska dina känslor.
Fråga dig själv – Varför känner jag så här!
Förklara nu vad som skedde i den situationen då du skapade din känsla.
Fråga dig själv sedan – Hur får detta mig att verkligen känna mig. Det kan vara, inte bra nog, ej älskad, ej värd eller något annat djupare.
Fråga dig själv sedan -Var lärde jag mig detta tidigare?

Låt ditt sinne föra med dig ett minne från ditt förflutna där du kände dig på ett liknande sätt och var tron skapades.
Det kan ta tid och träna för att sinnet ska öppna sig.
När sinnet för med sig det minnet, gå igenom samma process med det minnet.
Fråga det yngre jaget:
1. Hur känner du dig? t ex ledsen.
2. Varför känner du det här? t ex ingen lyssnar på mig.
3. Hur får det dig att känna dig? t ex Jag är inte värd att lyssnas på.

Återigen, var öppen och villig att lära. Om det finns dömande eller kritik, kommer den delen inte att öppnas.
Jag skulle söka efter den korrekta informationen för att förklara för det yngre jaget, varför detta verkligen händer.
Det handlar inte om att tvinga den delen av dig till förändring, det handlar om att låta den delen av dig förstå vad som egentligen hände.

Hitta sedan områden i ditt liv där du behandlar dig själv på ett liknande sätt.
Erkänn och acceptera det, berätta för ditt yngre jag att du är ledsen för att du gör det, Att han inte förtjänar att bli behandlad så. Och att du lär dig nu, hur du ändrar det.

Denna information bör medföra en förändring i den yngre versionen av dig.
Om du inte känner några förändringar inom dig kanske du inte tar med dig, den korrekta informationen, eller att en del av dig kanske fortfarande inte tror på dig.

Fortsätt jobba med det här tills du börjar känna något annat. Dessa känslor kan vara: att känna sig lättare; lugnare, avslappnad; etc.

Om du känner att det är svårt att på egen hand jobba med dina inre blockeringar och du känner att du behöver min hjälp med detta, så är du välkommen att boka in ett möte med mig och då, i det samtalet kommer jag att se var du är, var skulle du vilja vara och vad som kan hålla dig tillbaka. Jag ska försöka hjälpa dig att ta fram en plan för hur du ska börja att, gå vidare.https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/tuijas-andliga-och-mediala-tjanster-41798/prova-pa-samtalsterapi-3043131

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Ett svar på ”Omfamna känslan”

Tack! Fint skrivet. Vi är många som säkert känner igen oss i detta, det är viktigare än vad man tror att medvetengöra dessa känslor. 🙏🏼 varma hälsningar 🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *