Kategorier
Naturen är universums underverk

Levande ljus

Visst är det något visst med levande ljus!
De flesta av oss gillar att tända ljus då det är mörkt ute på hösten och vintern. Vi tänder även ljus på sommarhalvåret då vi är ute och sitter i våra uterum eller i det fria för att få till en mysig miljö.
Förr då man inte hade elektricitet så behövdes det levande ljus på ett helt annat sätt, vi behövde belysningen från de levande ljusen.
Går vi ännu längre bak i tiden så fanns bara elden som gav oss ljus o belysning.

Trollhassel i blom just nu!


Ljusen vi tänder, elden som brinner eller elektriciteten vi har idag, betyder mycket för våra vänner, guiderna, änglarna och våra vägledare.
Då vi tänder ett ljus alstras energi och då har våra vänner lättare att komma igenom.
Elektriska apparater som vi har idag t ex TV:n och mobiltelefonen men även våra datorer gillar våra vänner att leka med.
Jag har ett fenomen hemma som jag kan se vid 4-5 tiden på morgonen. Jag har belysning bakom TV:n som lyser upp på baksidan av TV:n.
TV:n måste vara igång för att belysningen skall fungera.
Men våra vänner har hittat ett sätt som gör att de kan sätta igång belysningen utan att TV:n är på. SÅÅ FANTASTISKT
Igår på morgonen vid 0400 släppte jag ut katten och då jag gjort det så ser jag att det tänds upp i tv rummet.
Ja, de har satt igång belysningen, igen. Jag går mot tv rummet och det är så isande kallt där fast temperaturen är på +23 grader.
Jag har uppfattat att De har en portal via belysningen.
Jag sa, klart och tydligt- Tyvärr, jag har inte tid just nu så kom tillbaka lite senare. Det gjorde de men, i mina drömmar.

Jag hör dessa fenomen som händer från många vänner.
Min vän berättar för mig att hon brukar vakna på natten av att TV:n står på och varje gång är det en kanal som min vän absolut inte tittar på. Vännen min sa till slut till dem att de får gärna titta på TV men de behöver inte skruva upp volymen så att hen vaknar.

Säger vi bar till dem så lyssnar de.
De respekterar oss.
Var klar och tydlig när du säger ifrån!

//Tuija

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen ger.
Jag jobbar även med energibehandlingar, se www.clearbalance.se om intresse finns. Jag ger det på distans eller hos klienten om så önskas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *