Kategorier
Naturen är universums underverk

Förlåtelse!

Kan du förlåta någon som har gjort dig illa, från hjärtat!
Om du svarar ja, då är du på god väg att läka dig själv men ändå inte!
Om du svarar nej, då har du mycket att jobba med.

Att förlåta är väldigt viktigt och allt handlar om dig och inte den som har gjort dig illa.
Jag hör dig, vad är det hon skriver!
Jo, om någon kallar dig för något som du känner gör ont inom dig så handlar det inte om dem och du behöver inte förlåta personen för det är dig själv du behöver förlåta.
Det är du som inte respekterar dig.
Det är du som behandlar dig själv illa! Det är din skyldighet att se inom dig varför det göt ont inom dig.
Läkande sker när du förlåter dig själv för det du känner inom dig. De personerna som gör dig illa är bara dina lärare som visar vad du behöver jobba med.
Det är något inom dig som du behöver jobba med.
Ingen kan få dig att känna något det är bara du själv som skapar känslorna inom dig.
När du känner något negativt inom dig så kan du med hjälp av dina minnen gå tillbaka till din barndom och hitta orsaken till var du skapade den negativa känslan.
Läka dina sagor som du skapade som barn det är det allt handlar om.
Förlåt dig själv för alla dina negativa känslor och tacka dina ‘lärare’ de försöker bara visa dig vad det är du behöver jobba med i ditt liv.
Buddha sa, ‘Vi frågar en annan person (Utan att vi förstår det) att t ex säg något som sårar mig.
Vår själ säger till de personer vi möter att behandla oss på ett sätt så att vi lär oss något. Människan förstår inte hur universum fungerar!
När vi läker oss själva då försvinner dessa personer från våra liv och eller personerna behandlar oss med kärlek och först då sker en förlåtelse.
När du jobbar på detta viset då läker du istället för att älta saker och ting samt skylla på allt och alla.


Läkande energier
Våren är på annalkande!
Snön smälter ute och redan nu kan jag se videkissarna som börjar att brista ut.
Underbara våren som jag längtar till är snart här.
Nu börjar jag att längta till att få fram egna tomater och gurkor samt annat ätbart. Redan nu kan man hitta späda blad av nässlor och annat ogräs som innehåller alla de nyttiga mineralerna och vitaminerna som vi behöver.
Att läka kroppen genom att få i sig alla nyttiga mineraler och vitaminer som finns gratis i naturen har människan från första början förstått att vi skall plocka och äta. Vi visste instinktivt vad vi behöver äta och vi visste att vi behöver röra på oss samt att vi skall vara glada.

Idag åker vi med bilen till affären och köper maten vi köper kanske inte det bästa för oss och sedan sätter vi oss i bilen igen och kör hem.
Ingen rörelse som förr när vi var ute i naturen och plockade, grävde upp maten vi skulle äta. Vi jagade vilt det krävdes en hel del rörelse.
Våra kroppar fick röra på sig.

Tänker du någonsin på detta!
Vi äter alldeles för mycket idag och maten är inte speciellt läkande och hur är det med närings innehållet!

Jag önskar dig en fantastisk dag, må bäst!
/Tuija



Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *