Kategorier
Naturen är universums underverk

Vilda Växter

Att vilda växter är nyttigare än odlade är vetenskapligt bevisat, även klimat smartare och framförallt ekologiskt.

TE
De flesta blad av våra bärbuskar kan torkas och användas till Te men även från våra vanliga träd kan vi plocka skott och unga blad på och göra te av.
Just nu, är alla dessa unga skott som nyttigast. Passa på att plocka och torka bladen, så har du dem till ditt Te i vinter. Färska blad kan plockas och användas på direkten.

hallon blad
Vilda hallon har starkast smak.

 Alla har sin plats här på vår planet jorden!

Du och Jag är just där vi bestämt att vi skall vara sedan begynnelsens tid. Vi har våra läxor som vi skall göra och lära oss utav. Alla har en livsuppgift och den är utstakad. Vi träffar de personer vi har bestämt att vi skall träffa, vi gör det vi kom hit för att göra.

Din livsuppgift!

Tänk på vad du ville bli när du var liten. Jag ville bli lärare eller som jag sa fröken.  Vad tyckte du om att göra när du växte upp? Tänk på detta och fundera på vad du gör idag. Kanske har du inte kommit så långt i din utveckling, men den kommer!
För att förstå min tanke så skall jag berätta hur du kan få fram vad din uppgift är.
Idag har jag förstått att det jag ville bli som barn och det jag gillade att göra, det har slagit in men inte så, som jag tänkt mig. Jag undervisar varje dag inom olika ämnen t ex Natur och trädgård. Jag är i naturen och tystnaden som jag gillade att vara i som barn.  Som barn tyckte jag om att lyssna på äldre människors berättelser och allt elände de varit med om men även alla glädjeämnen. Jag värnade alltid om de som var mobbade och fick in dem i det gäng som mobbade dem, förändrade deras liv till det bättre. Idag kommer människor till mig och berättar av fri vilja, allt som hänt i deras liv. Jag sa, för många år sedan, vad, är det för något som gör att människor som jag inte känner kommer och spontant börjar berätta vad de har för problem. Jag förstod inte orsaken till en början.
Så, om jag sammanfattar så har jag en livsuppgift inom naturen (Trädgårdsmästare) och att hjälpa människor som mår dåligt, Helare. Jag är så glad att jag har fått denna livsuppgift som stärker mitt tålamod och min kärlek till jorden och mänskligheten.
Den andliga biten gör så att jag kan känna naturen och människornas behov. 
Så nu kanske du kan fundera på vad du ville bli och om det du gör idag är det du skall göra.


Tala till dig själv med dessa ord, varje dag.
Jag är en fantastisk varelse, jag älskar mig själv, gud fader och gud moder. Alla mina hjälpare, naturväsen, änglar, mina vägledare och guider. Tack!
Ha nu en fantastisk vecka där ute!

Av universumsunderverk

Trädgårdsmästare med fötterna i jorden. Naturen har kallat på mig sedan barnsben. Tålamod, kärlek och växter men även mycket skratt har lett mig in på den andliga vägen. Nu vill jag dela med mig av vad naturen, universum och moder jord förmedlar genom mig, till dig.
Jag jobbar även med, Healing, samtalsterapi och Clear Balance energibehandling. Om intresse finns, boka via https://www.bokadirekt.se/places/tuijas-v%c3%a4xter-41798 Eller mejla info@tuijasvaxter.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *